Please select a page template in page properties.
Country Selection Shoppinglist

ESPRIT ZONNEBRILLEN & MONTUREN VOOR MANNEN

Dit zijn onze favoriete Esprit brillen voor mannen voor de lente/zomer 2021

 

Het warme seizoen is eindelijk aangebroken! Esprit zorgt altijd voor de juiste stijl met de nieuwe lente / zomercollectie zonnebrillen en monturen.

Ter inspiratie hebben we hier onze favoriete modellen voor mannen uitgezocht.

 

    Statements van een vrolijke spirit en makkelijke, easy-going stijl

     

    ESPRIT ZONNEBRIL | ET39176

    Jongens zullen de hippe en warme Havana-tinten en de vintage-geïnspireerde dubbele brug geweldig vinden. De harmonieuze mix van kunststof voorstuk en metalen veren, gecombineerd met elegante designlijnen, zorgt voor een klassiek mooi effect. Deze zonnebril garandeert een coole look en een goede pasvorm - essentieel op lange, hete zomerdagen.

     

    ESPRIT ZONNEBRIL | ET39178

    Op zoek naar een relaxte coole zomerlook? Zet deze opvallende zonnebril op en je komt stijlvol voor de dag. Wat je ook draagt, met deze rechthoekige zonnebril van Esprit ben je altijd als 'beste gekleed'. Het Havana-kleureffect verrijkt de voorkant en de veren en maakt deze must-have heren zonnebril compleet.

     

     

    ESPRIT MONTUUR | ET33437

    Dit herenmontuur van Esprit is zowel modern als vintage. De bril is gemaakt van dun, hoogwaardig metaal. De afgeronde randen zijn fraai gekleurd met handgeschilderde accenten op de bovenrand en bijpassende getinte oortips. Maak deze look af met een trui met Bretonse streep en een grote glimlach.

     

     

    ESPRIT MONTUUR | ET33442

    Niets geeft meer vertrouwen dan een goede bril. Dit opvallende Esprit montuur doet denken aan metaal, maar is gemaakt van ultralicht kunststof. Het comfortabele, vrolijke ontwerp is verkrijgbaar in een transparante kleur met een slanke kleurlijn op de voorkant en de veren. Het is een klein maatje, dus perfect voor tieners en mannen met een smal gezicht. Staat geweldig met een pastelkleurig vissershoedje en poloshirt.

     

     

    Fijne zomer met Esprit Eyewear!

     

    Esprit sunglasses and optical glasses for men