Please select a page template in page properties.
Country Selection Shoppinglist

THE ORIGINAL. FOR ORIGINALS.

Minamoto,ons nieuwe monturenmerk, is eindelijk onthuld!

De afgelopen weken konden we nauwelijks stilzitten van opwinding, maar nu is het dan eindelijk zo ver: we lanceren ons unieke Minamoto merkuniversum!

Voor ons is dit merk meer dan alleen een collectie. Gedreven door onze passie en traditie, belichaamt het de essentie van onze Japanse ziel met elk liefdevol detail. Minamoto is het Japanse woord voor oorsprong.


Deze titanium monturen, gemaakt in Sabae in de prefectuur Fukui, onze thuisbasis en tegelijkertijd het centrum van de Japanse brillenproductie, zijn ongeëvenaard op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en comfort. 

Soms helpt het om terug te kijken in de tijd, om nieuwe baanbrekende paden te ontdekken. Bedacht door professionals die de ware aard van Japanse brillen willen laten zien, keren we met Minamoto terug naar de roots van de Japanse brillengeschiedenis.

We gebruiken niet alleen Japans titanium, dat onovertroffen is wat betreft kwaliteit, maar ook uiterst fijne ontwerpdetails, die getuigen van eersteklas vakmanschap, die op een unieke manier samensmelten met de minimalistische vormen. Al met al resulteert dit in een prachtig elegante designtaal en weerspiegelt  het werkelijk alles wat 'Made in Japan' is.

 

En dat is nog niet alles, want niet alleen is elk Minamoto montuur een origineel voor originelen, ook het etui is gemaakt van handgemaakt washi papier en vertelt zijn eigen verhaal van Japanse ambachtelijke geschiedenis. Daarnaast is de Minamoto kanji, of logo, gemaakt door onze eigen kalligrafie meester, wat onze unieke authenticiteit nog meer benadrukt.

Maar genoeg gezegd. Op de speciale Minamoto website vindt u alles wat u moet weten over de buitengewone wereld van Minamoto - ons Japanse titanium brillenmerk met een echte oorsprong.

 

Launch of Minamoto eyewear