Please select a page template in page properties.
Country Selection

CHARMANT i Sverige

Vi vill informera dig om vårt företag och vår servicepolicy

I över 60 år har CHARMANT varit kända över hela världen för sitt banbrytande arbete inom forskning och utveckling av nya tekniker inom den optiska industrin. Genom att sträva efter perfektion och kompromisslös produktkvalitet, har vårt japanska företag utvecklats till en av de främsta producenterna och leverantörerna på den mycket  konkurrensutsatta internationella oftalmiska optikmarknaden.

Vårt mål är att förbehållslöst uppfylla våra kunders önskemål och krav där vi alltid kan leverera en premiumkvalitet och enastående service.

Vårt engagemang och vår passion uppfattas tydligt i både CHARMANT’s egna och licensierade varumärken. Förutom våra egna titankollektioner producerar vi även oftalmiska bågar och solglasögon till ELLE Eyewear och Esprit Eyewear vilket vi har gjort i 25 år. Vi är stolta över att ha samarbetat med dessa partners i så många år!

Här hittar du en kort sammanfattning av våra kontaktuppgifter och vår servicepolicy:

 

Kundservice / lager

Alla våra oftalmiska bågar och solglasögon skickas ut direkt till dig från vårt lager i Tyskland. Om du har några frågor angående din beställning, eller om det finns behov av någon reservdelprodukt, kan du alltid kontakta vår kundtjänst i Nederländerna, per telefon: +31 (0)348–416646 eller via e-post: sales(at)charmantgroup.nl

 

Servicepolicy

  • Vi erbjuder en 2 års garantiservice på alla våra produkter. Garantin omfattar fel på produkterna som orsakats av tillverkningsfel. Om så är fallet skickar vi reservdelen/bågen till dig utan kostnad och vi betalar givetvis även fraktkostnaderna.
  • Vi har reservdelar på lager, så vi kommer bara att skicka den del som är skadad.
  • Det kan hända att det råder tvivel om huruvida problemet är ett produktionsfel eller inte. I detta fall ber vi vänligen dig att skicka oss en bild av den defekta reservdelen/bågen, så att vi kan bedöma det. Du behöver inte skicka tillbaka defekterna till oss!
  • Undantag: för vår Undersöknings, Utveckling & Kvalitetsavdelning behöver vi ibland skicka exempel på defekter. I detta fall ber vi vänligen dig att skicka den defekta bågen / reservdelen tillbaka till oss.

 

Försäljningsagent

Tack vare vår expertis inom produktion av glasögonbågar och dess omfattande globala försäljningsnätverk i över 100 länder, är CHARMANT mycket respekterad som en pålitlig affärspartner. I Sverige representeras vi av vår försäljningsagent Bosse Eklund. Du kan kontakta honom på telefon: +46 (0)732–018690 eller via e-post: bosse(at)frame2face.se

 

Webbshop

En annan bra tjänst vi kan erbjuda dig, är vår webbshop online. Här kan du beställa alla våra modeller som finns i de aktuella kollektionerna. Valda modeller kan du prova på med vårt virtuella verktyg. Ta gärna en titt på webbshop Om du behöver någon hjälp med din registrering kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

 

Retur adress

CHARMANT Benenord

Pelmolenlaan 12-14

3447 GW Woerden

The Netherlands