Please select a page template in page properties.
Country Selection

ELEGANT OF CASUAL – MONTUREN VOOR VOLWASSENEN MET EEN SMAL GEZICHT

Monturen met een smalle pasvorm van ELLE en Esprit

Voor vrouwen met een klein of smal gezicht kan het frustrerend zijn om de juiste bril te vinden. De meeste monturen die ze bij hun vertrouwde opticien passen, zijn of te groot of voelen zwaar en oncomfortabel aan.

Herken je dit probleem?

Het goede nieuws is dat je niet alleen beperkt wordt tot kinderbrillen die je niet leuk vindt of die niet zo goed passen. Tegenwoordig is er een breed scala aan speciale monturen, zogenaamde small-fit monturen, die speciaal gemaakt zijn voor volwassenen met een klein gezicht. Dankzij deze smalle monturen hoef je nooit in te leveren op stijl of comfort.

Waarom is de juiste brilmaat zo belangrijk?

 

Comfort is van essentieel belang bij het dragen van een bril. Om ervoor te zorgen dat je jouw bril de hele dag kunt dragen zonder moe te worden of hoofdpijn te krijgen, moet het montuur niet groter zijn dan de breedte van je gezicht, maar ook niet te smal. Een te groot montuur kan gemakkelijk naar beneden glijden; een te smal montuur kan leiden tot een oncomfortabele druk op neus, oren of slapen. Met een bril in de juiste maat blijven de glazen op sterkte in de juiste positie, zodat je optimaal kunt zien en jouw ogen niet vermoeid raken.

 

Wat zijn de voordelen van small-fit monturen?

 

Small-fit monturen zijn smaller zodat de neusbrug goed op de neus rust en de ogen perfect in het midden van de glazen op sterkte zitten. De veren zijn korter dan bij standaardbrillen voor volwassenen, maar langer dan bij kinderbrillen. Zo kunnen ze de bril goed op zijn plaats houden zonder druk uit te oefenen op de oren, wat ongemak kan veroorzaken.

Chic, elegant of casual - small-fit monturen van Elle en Esprit

 

Ook al zijn ze kleiner dan standaardbrillen, toch doen monturen met een smalle pasvorm in geen enkel opzicht onder voor "de grote" als het gaat om hoe aantrekkelijk ze eruitzien. Zowel onze Elle- als Esprit-brillencollecties bevatten een grote selectie modellen die kleine gezichten flatteren.

Als je van een vrouwelijke stijl houdt, zal je de smalle brilmonturen van Elle geweldig vinden. Geïnspireerd door de Parijse flair en de unieke vibe van de Franse mode-stad, combineren de Elle monturen elegantie en vrouwelijkheid met een uitzonderlijk comfort.

De nieuwe lente-zomercollectie 2022 van Elle omvat 3 modellen die zijn afgestemd op kleine gezichten:

EL13518 | Dit model heeft een zacht vierkante vorm in klassiek zwart of met elegante patronen in blauw, bruin en rood. Het metalen koorddetail op de veren voegt een vleugje luxe toe aan dit lichte acetaatmontuur. Bekijk model

EL13519 | Dit nieuwe Elle montuur met subtiel 3D-gevlochten design op de veren zorgt voor lichtheid en verfijning. Mooie Havana patronen maken de look helemaal af. Bekijk model

EL13520 | Ronde brillen staan vooral goed bij kleine gezichten met een vierkante vorm, omdat ze de gezichtscontouren zachter doen lijken (lees meer over de juiste brilvorm voor uw gezicht in ons blogartikel). Bij dit model van Elle is het afgeronde profiel met de veer verbonden door een verfijnde metalen versiering - een chique en zeer fijn detail dat in het oog springt. Bekijk model

 

De Esprit-collectie heeft ook een serie kleine brillen met casual looks en uniseks ontwerpen in actuele kleuren.

 

Neem bijvoorbeeld dit model van de nieuwe Esprit Eyewear collectie:

ET33462 | Dit uiterst comfortabele montuur is heel duurzaam en flexibel dankzij de combinatie van een ultralicht voorstuk en dunne, metalen veren. De nieuwste kleuren versterken het zelfverzekerde profiel en brengen pure vreugde in zachte gradiënten van groenblauw, grijs, roze en bruin. Bekijk model

 

small fit glasses frames