Please select a page template in page properties.
Country Selection

Clip-on zonnebrillen: een hip, gemakkelijk en kostenbesparend alternatief voor gewone zonnebrillen

Clip on, het accessoire dat je deze zomer moet hebben? Wij vertellen u er alles over!

Welke zonnebril is het best voor mensen die dagelijks een bril op sterkte dragen?

Het is zomer en dat betekent zonnige dagen en hopelijk ook wat vrije dagen of zelfs op vakantie. Tijd om even weg te mijmeren aan zee, te ontspannen met een boek of lange wandelingen te maken langs het strand met je gezin. Bescherming tegen de zon is daarbij erg belangrijk – niet allen jouw huid maar ook jouw ogen moeten beschermd worden tegen schadelijke UV-stralen. Welke zonnebril kun je daarvoor het beste kiezen en ook niet onbelangrijk, welke zonnebrillen zijn trending dit seizoen?

Als dagelijkse brildrager is het kopen van een zonnebril soms best wel eens lastig en stuit je op verschillende problemen: je kunt niet overal terecht, want je hebt een zonnebril op sterkte nodig; een zonnebril op sterkte is erg duur; hij neemt ruimte in beslag in je tas en vaak kun je hem niet vinden als je hem nodig hebt.

In dit artikel onthullen we een grote trend in zonnebrillen - een accessoire dat deze zomer een comeback maakt, en we leggen uit waarom. Nieuwsgierig? Lees gauw verder!

 

De comeback van clip-on zonnebrillen

Clip-on zonnebrillen zijn de laatste jaren een beetje in de vergetelheid geraakt, maar maken deze zomer een spectaculaire comeback. Waarom? Met een clip-on zonnebril verander je jouw optische bril in een handomdraai in een coole nieuwe zonnebril. Clip-on zonnebrillen zijn ook superhandig, passen in elke tas of zak, zijn trendy, comfortabel en milieuvriendelijk.

 

Clip-on zonnebrillen #trendy: een hippe modefavoriet

Voor modefans en influencers zijn zonnebrillen met clips hét must-have accessoire van dit jaar. Met een uniek design, verfijnde kleuren, een eenvoudig bevestigingssysteem (met clip of magneet) en de frisse uitstraling die ze aan alledaagse brillen geven, kunnen zonnebrillen met clip snel jouw look en stijl veranderen.

Clip-on zonnebrillen uit Japan

Clip-on zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende brillencollecties, waaronder die van het authentieke Japanse merk MINAMOTO, met haar modellen Yukiko en Shichiroji. In de lijn van het merk zijn deze clip-ons ontworpen als ware kunstwerken en gemaakt van licht titanium van superieure kwaliteit. Zij geven een uniek karakter en een uiterst elegante touch aan het montuur. Met het gemakkelijk te bevestigen clip-on system, brengen Yukiko and Shichiroji een luxe vintage tintje en ontstaat een high-end montuur dat je altijd en overal mee naar toe kunt nemen.

 

Casual accessoires met ESPRIT clip-on zonnebrillen

De ESPRIT collectie biedt ook de mogelijkheid jouw montuur uit te rusten met aantrekkelijke, magnetische clip ons. Deze eigentijdse, stedelijke en kleurrijke modellen zijn ideaal als casual accessoire.

 

Ultra-praktische en kostenbesparende zonnebril

Clip-ons zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook erg praktisch. Dankzij het kleine formaat, past hij gemakkelijk in je brillenetui en neem je hem overal mee naar toe. Wanneer het zonnetje begint te schijnen, kun je met een snelle en eenvoudige handeling overschakelen naar de zonnebrilmodus, terwijl je het visuele comfort en de veiligheid van jouw bril op sterkte behoudt. Een ander (kostenbesparend) voordeel is dat je geen extra zonnebril op sterkte nodig hebt. Eén paar glazen op sterkte volstaat en jouw zicht blijft zoals het moet zijn!

 

Yukiko

Clip-on zonnebrillen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de Minamoto clip-on zonnebrillen is gebaseerd op meer dan 50 jaar knowhow. Vervaardigd in de stad Sabae, de Japanse bakermat van de wereldwijde optische industrie, bewerkt het bedrijf Kato-hachi de Minamoto clip-on lenzen met behulp van een speciaal krommingsproces. De kwaliteit van de brillenglazen is uniek en wordt gemaakt van een vlakke plaat dat door een plaatselijke fabriek wordt geleverd. De Sabae brillenindustrie werkt als een grote werkplaats, en het is niet ongebruikelijk dat verschillende bedrijven hun krachten bundelen om producten van wereldklasse te vervaardigen.

 

Milieuvriendelijke brillen

Tenslotte is ook het ecologisch voordeel niet onbelangrijk.  Ten eerste hoef je door de clip-on geen volledig nieuwe zonnebril te kopen. Ten tweede is er minder materiaal nodig voor de fabricage van clip-ons. Bovendien zijn clip-ons veel kleiner dan een bril en nemen ze minder ruimte in beslag bij de verzending en is er minder verpakking nodig. En zoals we al eerder hebben aangegeven, je hebt geen extra etui nodig, je kunt de clip-on gewoon in je brillenetui doen en zo altijd meenemen.

 

Clip-on zonnebrillen zijn de toppers van deze zomer

De zonnebrillen met clip-on zijn een must-have aanwinst door hun stijl, gemak en milieuvriendelijke voordelen! Dus, wacht niet te lang! Ontdek onze twee MINAMOTO modellen met clip, gemaakt in Japan, Yukiko en Shichiroji, en onze trendy ESPRIT modellen. Nu verkrijgbaar bij jouw lokale opticien.