Country Selection

Onze Brillenmerken

alle merken bekijken >

 

HIGHLIGHTS

 

 

NIEUWS & BLOG

 

 Positieve vooruitzichten: om de zomer voor onze klanten in deze speciale tijden mooier te maken, hebben we een paar zonnige aanbiedingen bedacht.

Lees meer >


75 jaar mode, beauty, lifestyle en bovenal: empowerment van vrouwen

Lees meer >


Ontdek hoe een bepaalde stijlrichting zich ontwikkelt voordat het een trend wordt

 

Lees meer >

Brillen van de maand

 

 

ESPRIT - ET17980
Op zoek naar een vleugje zomers raffinement bij kleding voor overdag of cocktails voor het diner? Probeer dan deze fantastische Esprit-zonnebril voor dames en heren. De afgeronde vintage vorm in dun metaal is de eerste blikvanger, snel gevolgd door de spectaculaire glaskleuring in modieus oplopend grijs, roze, blauw of bruin. De neusbrug en veren hebben een unieke structuur met uitgesneden designs die het montuur nóg lichter maken. Een geweldige look voor de kosmopolitische stadsscene.

AD LIB - AB3312
Op zoek naar een comfortabele bril die ook je stijl en atletische skills aanspreekt? Zoek dan niet verder. Dan is deze trendy, nieuwe bril uit de ad lib collectie het helemaal. Licht, flexibel en eenvoudig. De edgy titanium look heeft een opvallende dubbele neusbrug en ultradunne bètatitanium veren. Energie en spontaniteit komen tot uiting in levendige kleuraccenten op de neusbruggen en met een kleurcontrast op de veren.

CHARMANT BY CAROLINE ABRAM - CH12568
DE VIBRANT - Katachtig & Stoutmoedig. Dit nieuwe concept benadrukt vrouwenogen met een elegant ontwerp en een kattenoogeffect. Het voorgestelde kleurenschema laat een mooi contrast zien tussen de bovenrand van het montuur en de veren. Elk montuur is gemaakt van titanium en is een heus modeaccessoire. De oortips zijn licht en verfijnd om het montuur van een mooie afwerking te voorzien.

Charmant op Instagram

naar instagram >

 

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website optimaal aan u te kunnen presenteren en om het gebruik van onze website te analyseren. Meer informatie